torstai 25. helmikuuta 2016

Kuvia tulvillaan

Lupasin tulla laittamaan kuvia meidän talvesta joten täältä tulee - nyt jos sukulaiset ei ole tyytyväisiä niin jo on markkinat!


20.11.  näytti vielä tältä - lämpötilat olivat myös niin korkealla että välikausihaalaria enempää ei olis voinut päälle pukea!


Viikko sen jälkeen oli yllärinä yhtenä aamuna maa valkoisena, mutta kovin montaa päivää siitä ei ehditty nauttimaan kun aurinko taas senkin sulatti.
Mutta onneksi edes vähän!


Suomen itsenäisyyspäivänä, ihana hiekkakeli...
Pari päivää ennen jouluaattoa tunnelma oli ihan näinkin talvinen.Kunnes lunta sitten tammikuussa alkoi tulla!


 Ja sitähän tuli, päiväkausia taukoamatta!


Ja sitten, monen päivän jälkeen taivas viimein aukesi ♥
Tehtiin omaan pihaan pulkkamäki!Florian on kova poika halimaan ja pussailemaan ♥

Erään ihanan pakkasaamun aamulenkki, sama lenkki löytyy tästäkin vuoden takaisesta postauksesta!
Mä tykkään enemmän pulkkailusta, mutta täkäläiseen tapaan käydään myös kelkkailemassa, rodeln.

Sellainen on ollut meidän talvi! Aika tosiaan kuluu vaikkei välttämättä mitään erikoisempaa tekisikään, varsinkin tällaisten touhutaaperoiden kanssa joiden hereillä ollessa ei todellakaan voi istuskella koneella - siitä ei varmasti seuraa muuta kuin jotain katastrofaalista! Eli en taas lupaa ettäkö meistä pian mitään kuuluisi, mutta en myös sano että eikö kuuluisi! Hejpodej ja kivaa talvipäivää missä ikinä kukakin lukija onkaan ♥ !

7 kommenttia:

 1. Nooo oon mä taas hetken tyytyväinen; ) koskaan en voi kuulla teistä liikaa ♡ love you! Lunalta halipusut kaikille!

  VastaaPoista
 2. Argh. Hirveä ikävä. Yritän taas kommentoida, tuskin menee läpi :( Suurkiitos viimeisestä <3. Mulla oli ihana olla luonanne. Vieläkö Lucas muistaa Pariisin ja Lontoon nähtävyydet ? Nyt tuntuu siltä, että voisin lukea vaikka sitä maailmankaikkeuden tylsintä kirjaa Syyläri Citystä. Pussit ja halit. Mikä toi kuva Florpasta tossa ed. postauksessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee. Se onnistui. Mun luurissa on sit varmaan jotkut ihmeasetukset :( Täytynee kysyä veljeltäsi....

   Poista
  2. Todellakin muistaa! Uudesta Atlaksestaankin näyttää missä on mitäkin! :D Toivon että Florian kohta rikkoo Syyläri City-kirjan lopullisesti, toisaalta se on kyllä helppo kirja kun sen muistaa ulkoa niin voi samalla tehdä muutakin. :D Ja mikä kuva Florista? :o Koitettiin eilen soittaa :* !

   Poista
 3. Oi,miten ihanaa nähdä nuo pienet taaperot,edes kuvissa.Ja maisemathan teillä ovat aina kauniit.Anu onneksi tänään sanoi,että uusia blogeja on nähtävillä.Minä en enää oikein jaksanut uskoa,että mitään on,enkä ollut käynyt edes katsomassa.Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saatan välillä yllättää nyt kun hommat alkaa helpottaa ;) ! Terkkuja kauniiseen Hassiinkin ♥

   Poista