torstai 4. kesäkuuta 2015

Helleterkut

Pahoittelen blogihiljaisuutta, mutta kesä on jälleen saapunut Tiroliin (moneskohan kerta tänä vuonna, joku kuudessadas?) tuoden mukanaan paitsi kammottavat helteet, myös aivan upeat ukkosmyrskyt! Jos iltaisin olisikin ollut aikaa istua tässä, on ollut niin hurja myrsky että enpäs olekaan laittanut Lucasta aikaisin nukkumaan vaan ollaan yhdessä ihasteltu salamoita ja sitä hillitöntä jyrinää.

En ole auringonottajaihminen, joten nyt kun pojat nukkuvat samaan aikaan en makaakaan pihalla, vaan ajattelin teille tulla vielä äkkiä kertomaan kuulumisia. Tai oikeastaan vain laittamaan kuvia, en uskalla kovin pitkään tarinoida koska jompikumpi tai kummatkin saattaa herätä hetkenä minä hyvänsä!


Vielä pari viikkoa sitten satoi viisi (!) päivää putkeen taukoamatta ja oli niin viileää ettei sateen loppumisenkaan jälkeen ulos voinut mennä ilman noin paksuja vaatteita! Uhmattiin kylmyyttä ja haettiin Florianin kanssa Lucas päiväkodista ja Puppanen uinui puolet matkasta, olipas rauhallista lenkkeillä kun ketään ei tarvinut kantaa tai viihdyttää eikä kukaan karjunut!
Sitten alkoi vähän lämmetä ...


... ja vähän enemmän ...


Illatkin on olleet hirvittävän lämpöisiä, mutta vielä pahempaa (vai parempaa?) oli luvassa!


En ole vielä ostanut pojille sellaista kunnon polskinta-allasta, mutta näköjään tämä ammekin riitti ensi hätään!
Sellaista tänne! Ja nyt heräsi ensimmäinen joten adios, jahka toinenkin herää niin meitä odottaa maauimala ja vähän isommat uimamahdollisuudet! Ihanaa kesän alkua kaikille jotka siitä tykkää, vähemmän kesäihmisille: ei se onneks kauaa kestä, pian on taas talvi! :)

8 kommenttia:

 1. Joo hellettä odotellessa... ei oo turkinkylällä näkyny :( ärrr ja murrrrr! ! Ihanat pojalle ♡ suukkoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti ennemmin tai myöhemmin se tulee! Veikkaan jälkimmäistä :D ♥

   Poista
 2. Voiiii teillähän on kesä!! Mä oon kade bläää =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneks ! Älä oo, pian on teilläkin ja sitten on LIIAN kuuma ja LIIAN aurinkoista ja LIIAN hiki ja ja ja :D !

   Poista
 3. Kyllä olenkin odottanut blogiasi,tarkistanut joka ikinen päivä.Nyt kaunis kiitos.Kyllä olette ihania kaikki!

  VastaaPoista
 4. Mä en kaipaa noin kovia helteitä, mutta olisi kiva jos mittari kävisi täälläkin yli 10 asteessa.. Oliko teilläpäin paha myrsky nyt? Luin, että aika isot tuhot oli tullut paikoin :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tässä meillä ole ollut mitään pahempaa, "ala-Tirolissa", Innsbruckin seutuvilla oli niitä aika hurjia vahinkoja! Meillä on ollut vain ihania myrskyjä. :D

   Poista