perjantai 21. marraskuuta 2014

Pikkuprinssi

Adapteria muistikortille ei ole vieläkään löytynyt joten vaikka aikaa sattuiskin olemaan (no okei, ei sitä kyllä ole tai jos oliskin, mietin vaan kokoajan mitä pitäisi tehdä jolloin se tärkeämpi vie voiton) en saa aikaiseksi aloittaa mitään kun olen ilman kuvia ihan hukassa! Jaksoin joku aika sitten (oho, siitä onkin jo viikko...) vähän säätää läppärin kautta (jonka senkin palautan anopille anydaynow, meidän kummankin läppärithän on hajalla) joten on edes jotakin - kun en tosiaan kirjoittamaan ehdi niin toive oli että jospa edes kuvia joten voin tällä kertaa vilautella teille otoksia Florianista!

 


Florian oli ahkera vääntelemään naamaansa ja kurtistelemaan kulmiansa kunnes viiden viikon iässä myös se tapahtui. Hän hymyili ♥ ! Kesti viikon ennenkuin sain sitä edes taltioitua, koska kameran nähdessäänhän se tietysti heti vakavoitui. Nyt hymyt on kuitenkin jo ihan jokapäiväisiä eikä enää ihan vahinkoja, tällä viikolla se on jopa hihkunut!Kukkuuuu, tervehtii Lucas aina kun soitetaan jollekin skypellä. Mutta enpäs taaskaan ehdi tähän hätään enää muuta koska Stefan tuli juuri duunista, kerroin sille heti siitä kamalasta uutisesta että suklaa on loppumassa maailmasta ja mistä se sitten leipoo kaakkuja johon hän vain totesi että eiköhän niiden hotlalla ole silti sitä varaa ostaa. Nojoo, kyseisen hotlan nähneet ehkä yhtyvät mielipiteeseen...

Nyt bai, mä en ihan totta enää tiedä mistä sitä adapteria etsiä kun olen mielestäni purkanut kaikki mahdolliset laatikot ja laukut missä se voisi olla, mutta ehkä pitää tästedes alkaa etsiä niistä mahdottomistakin paikoista! Huomenna juhlitaan Stefanin syntymäpäiviä ja ostin sille lahjaks älyluurin (siis ei mitään yliälykästä, konsultoin mun elektroniikkaveljeltä saman kuin sen 8-vuotiaalla pojalla on), oon dorkien dorka apua mitä meninkään tekemään! Heibba!

8 kommenttia:

 1. Florian on niin suloinen �� tätiltä halipusit ♡♡

  VastaaPoista
 2. Te kaikki olette niin ihania,jopa tuo Haisuli-kissa,vaikka minä en niin kissauhmisiä olekaan.No,kuitenkin kahden kissan kanssa on elettävä täälläkin,kun Petteri ne taloon hankki.Ja onhan kissa kaunis katseltava,toki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissat on iki-ihania, meidän ihana Haisuli on vaan kadonnut byhyy :( ! Kissa on myös vähän helpompi lemmikki kun esim. koiruus, ne kun on niin itsenäisiä! :)

   Poista
 3. Eksyin blogiisi juuri, ja voi miten ihana pikku mies teillä onkaan!!! Niin syötävän suloinen! ^^ Mulla on kohta 6 kk vanha poika.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojat ne vaan aina on niin syötävän ihania ;) !

   Poista
 4. Voisit laittaa jonkun ihanan joulupostauksen tässä lähipäivinä..? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toiveesi kuultiin vaikkakin kovin jouluinen se ei ollutkaan, mutta edes ihania kuvia :D !

   Poista