maanantai 25. marraskuuta 2013

Palasia päivästä

Kun Stefanin herätyskello aamulla soitti joskus puoli kahdeksan aikaan, pomppasi Lucas samantien sängyssään seisomaan ja alkoi höpöttämään, ihan kuin se olisi ollut jo kauemmin hereillä ja vain odottanut että mekin herätään. Kurkistin verhojen välistä ulos - lumi ei ollut sulanut, päinvastoin, sitä oli tullut lisää ja sitä tuli yhä vain edelleen!



Aamupalan jälkeen lähdettiinkin heti pihalle! Kiitos suuresti teille kaikille ketkä suosittelitte ja kehuitte Reimatecia, se on täysin kehujensa väärti! Tänään lumi oli jo enemmän pakkaslunta, mutta eilen se oli ihan pelkkää litimärkää loskaa ja vaikka Lucas konttaili ja istuskeli maassa pitkät tovit, ei se ollut sisäpuolelta mistään kohdalta edes kostea!


Ikkunastakin oli vielä niin kiva ihastella ulkona näkyvää lunta kun oli koko jäbä pysynyt niin hyvin kuivana!


Gay vai ei... Haha.

Lounashetki paisui taas hetkestä ikuisuuteen kun ei meinannut oikein maistua, mutta iltapäivällä muuttui ääni kokonaan kellossa. Lucaksen masu oli vähän pipi eikä oikeaa ruokaa mennyt alas lusikallistakaan, joten päivällinen olikin pelkkä omena. Iltasnacksinä päärynä.

Mikään ei ollut hyvin, kirjoja jaksoi lukea ehkä minuutin kunnes se tylsistytti, palikoilla rakentaminen oli ihan tyhmää, ylipäätänsä oikeastaan kaikki lelut vain nostivat ärsytystä ja itkun tuherrusta. Sylissäkin oli aika kamalaa, mutta se meni edes jotenkin.


Mutta onneksi kello alkoi vihdoin lähentelemään sitä aikaa, että päästiin kylpemään! Siitäkös taapero vihdoin riemastui! Ja joo, sillä on hampaita about miljoona...



Osaan myös pestä itse hiukseni...

Kylvystä poistuttua elämä oli jo vähän kivempaa, aina niin pitkään kun äiti ei yrittänyt tehdä mitään tyhmyyksiä, esimerkiksi siivota keittiötä. Stefan teki tänään sellaista ruokaa että koko keittiö oli täynnä pannuja ja kattiloita ja sanoin ettei sen tarvitse siivota kerta sillä on duunipäivä. Harmi. No, sain mä raivattua siihen sen verran tilaa että sain Lugin iltapalan tehtyä.

Onneks puuroa menikin alas iso lautasellinen! Maitoa ei tippaakaan, mutta se ei niin haittaa. Pääasia että on jotain masussa. Kuvittelin nukkumaanmenon kestävän vähintään tunnin, mutta Lucas tahtoikin itse mennä sänkyyn. En malttanut jättää sitä yksin kun se oli kuitenkin niin ressukka, vaan laulelin sille vielä melkein puoli tuntia, niin pitkään kunnes hengitys vaihtui nukkuvan tuhinaksi.

Nyt toivon että Stefan jo pian tulis töistä, tilasin meille oikeastaan joululahjaksi Prison Breakin kaikki tuotantokaudet mutta ajattelin että voidaan me yksi kausi jo ennen joulua aloittaa, paketoin loput sitten pukinkonttiin... Saa nähdä onko se yhtä hyvä kuin silloin joskus sata vuotta sitten! Kauniita unia!

10 kommenttia:

  1. Voi miten ihanan aurinkoisia kuvia taas isomummon coccolinosta (it.kullanmuru,minusta suloinen sana,äännetään hunajaisella äänellä).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Coccolino! Ihana! Sopii suuhunkin vähän helpommin kuin vaikkapa schätzchen. :D

      Poista
  2. Voi kääk miten suloinen muru ♡ ja eikös vaan reima olekin loistava! Mekin päästiin tänään ekaa kertaa käyttämään sitä suloista neonpinkkiä ihanuutta, kun pakkasta oli melkein kymmenen astetta ja lunta ihan pikkusen. kaupassa joka toinen pysähty ihastelemaan Lunaa ja siitäkös neiti innostui :D Luna oli myös onnensa kukkuloilla ku löydettiin kirpparilta ihania 50 senttisiä vaatteita baby bornille ja leuhkana kerto, että sitku heettatätille syntyy uus vauva ni voidaan lähettää nää sille :) pusut ja halit ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, voin kuvitella kuinka Luna on ollu polleena :D ! Meilläkään ei ole enää siitä loskasta tietoakaan, nyt on kaks päivää satanut lunta ihan taukoamatta, järkyttävät kinokset... Ja eikä, en kestä! Toivottavasti babyborn ei puklaa niiden päälle että voitte sitten tosiaan tänne ne laittaa :D Puseja ♥

      Poista
  3. Joo no täällä oli ihan nimeksi vaan sitä lunta ja nyt näyttäs taas sulavan ku sataa vettä. Voi ihanaa kinoksia ! Ja jep se kyllä eilen oksens koko ajan vaatteiden päälle ja niitä piti koko ajan vaihtaa.. ja hei kantsis sit tehä tyttö koska ne on Lunan valitsemia ja aikas vaaleanpunasia ;)

    VastaaPoista
  4. Voi itku, miten ihania kuvia taas näissä! Stefanille myöhästyneet onnentoivotukset anopilta <3

    VastaaPoista
  5. Onko kivaa pitää hulluja jännityksessä :(

    VastaaPoista
  6. Niin missä on yllätys josta puhuit ??? Äitin kanssa tänään mietittiin. .. huomenna on JO perjantai :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaahas, missäs teidän kärsivällisyys on :D ! Ainiin, EIHÄN TEILLÄ OLE! Pari päivää vielä urpot, viikkohan kestää sunnuntaihin saakka :D

      Poista
  7. Plaaplaa.. luulis sun jo tietävän että meillä ei ole kärsivällisyyttä :D ja joo kestää kyllä, mutta ei jaksa :D

    VastaaPoista